top of page

Zadnjeg dana tehničke završnice Zrinka do 16. mjesta, a Samuel do 18. mjesta

17.3.2024.

Zadnjeg dana tehničke završnice FIS Svjetskog kupa žene su skijale veleslalom, a muškarci slalom. Zrinka Ljutić doskijala je do 16. mjesta, a Samuel Kolega do 18. mjesta

Saalbach - Hinterglemm (AUT)


Drugog i posljednjeg dana tehničke završnice FIS Svjetskog kupa u Saalbach - Hinterglemmu Zrinka Ljutić je u ženskom veleslalomu završila na 16. mjestu dok je Samuel Kolega u muškom slalomu završio je na 18. mjestu.


Zrinka je prvu veleslalomsku vožnju odradila vrlo dobro bez prevelikih grešaka te je držala sedmo mjesto s 1.66 zaostatka.

U drugoj vožnji je napravila veliku grešku na prvom valu i od toga se do kraja vožnje nije uspjela oporaviti.


Samuel je u prvu slalomsku vožnju krenuo nešto lošije, uz nekoliko manjih skokova, nedostajalo mu je tempa u gornjem dijelu staze. U donjem dijelu skijao je puno bolje te je držao 15. mjesto.

U drugu vožnju je dobro ušao, međutim lošiji srednji dio uzeo mu je šansu za postolje.


Do pobjede u veleslalomu stigla je Federica Brignone ispred Alice Robinson i Thee Louise Stjernesund. Mali globus uzela je Lara Gut Behrami koja je danas potvrdila i osvajanje velikog kristalnog globusa.


Do pobjede u slalomu stigao je Timon Haugan ispred Manuela Fellera i Linusa Strasser. Feller je već ranije osvojio mali slalomski globus.


Potpuni rezultati (Ž)

Potpuni rezultati (M)

bottom of page